Johan Welding Service & Metalworks verzorgt kwalitatief hoogstaand laswerk. Wij kunnen veel soorten metaal lassen. Te denken valt aan staal, RVS of Aluminium. Het laswerk kent een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast het laswerk kunnen ook complexere machinebouw en apparaten constructies worden geproduceerd. Tot slot richt JWS zich op verkoop en inkoop van lasapparatuur en aanverwante producten.

Laswerk

Als expert in lassen in de staalbouw staat Johan Welding Service graag voor u klaar als uw lasbedrijf. Wij werken met staal, aluminium en RVS. Johan Schelfhorst is uw specialist als het gaat om laswerkzaamheden van een stalen plaatwerk tot een constructie lassen.

Lees meer

Machine- en apparaatbouw

U kunt ons onder meer voor grote en kleinere projecten in de machinebouw inschakelen. Zoals het lassen van plaatwerk, de vervaardiging van afschermingen, bekistingen of TIG lassen. Wij staan u graag bij in het fabriceren van uw producties. Daarnaast kan Johan Welding Service reparaties doorvoeren en onderhoud plegen aan uw machines.

Lees meer

In- en verkoop van lasmachines

Johan Welding Service is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte lasapparatuur. Zo leveren wij zowel nieuwe als gebruikte apparaten van diverse gerenommeerde merken. Wij helpen u graag adviseren als het gaat om de juiste lastoepassing. De gebruikte lasapparaten die u bij Johan Welding Service aantreft zijn door ons zelf getest.

Lees meer